Trebuie să ai înălţimea lui Ghiţă Mureşan să ajungi la bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancomatul buclucaş din Piaţa Badea Cârţan
Bancomatul buclucaş din Piaţa Badea Cârţan

Bancomatul din Piaţa Badea Cârţan a devenit loc amuzament pentru unii, alţii spun că este bătaie de joc.

În Piaţa Badea Cârţan din Timişoara a apărut de ceva timp un bancomat la care oamenii nu ajung prea uşor. Asta dacă nu ai o înălţime de 2,07 m precum baschetbalistul Ghiţă Mureşan. Bancomatul a atras atenţia timişorenilor. Unii se amuză, alţii spun că este bătaie de joc. Cert este că aparatul se află la o distanţă apreciabilă de pământ, astfel că este practic inutil pentru oamenii obişnuiţi.

Cei de la magazinul Profi susţin că în urmă cu aproximativ două săptămâni exista o scară de acces spre bancomat, iar cei care doreau să îşi scoată bani de pe card o puteau face cu uşurinţă, dar din nefericire respectivul suport a dispărut.

Reprezentanţii băncii susţin că au în plan relocarea bancomatului. “Există un plan de relocare a bancomatului. Acesta se va muta în interiorul centrului comercial. Acum chiar suntem în curs de relocare, iar procesul va dura probabil o zi, două. Nu avea nici un rost să scoatem bancomatul şi să lăsăm gaură în zid. Acolo a existat o rampă de acces, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea”, a spus Ionuţ Stanimir, şeful Departamentului de Comunicare Extern al BCR.

Presa locală a relatat despre bancomatul „suspendat". Astfel că, dacă ieri dimineaţă bancomatul era încă în funcţiune pentru uriaşi, după-amiază, cei care se ocupă de reamenajări, au început lucrările de mutare. Au acoperit ATM-ul cu o placă, astfel că uriaşii vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu un bancomat normal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite