Timişoara: Vacanţă cu buget redus în Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care nu îşi permit o vacanţă în străinătate, există variante în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cabanele şi pensiunile din Ardeal  au oferte accesibile, iar costurile se reduc la cazare şi mâncare. Astfel, cele mai la îndemână soluţii de vacanţă sunt vilele, cabanele şi pensiunile pentru grupuri de până la 12 - 15 persoane.

Colibiţa, cea mai populară destinaţie

Cabana silvică Valea Secii din Munţii Rodnei are 13 locuri şi percepe un tarif de 40 de lei pe cameră, iar doritorii trebuie doar să vină bine aprovizionaţi. Pensiunea Vlaşinilor din comuna Telciu are o capacitate de 12 locuri, iar închirierea ei costă 350 de lei pe noapte. 

Cabanele din apropierea lacului Colibiţa au fost întotdeauna în topul preferinţelor. Închirierea unei camere pentru o săptămână costă între 300 şi 500 lei. O familie cu doi copii poate să aibă un concediu decent şi odihnitor la un preţ rezonabil. „Anul acesta mergem la Colibiţa, pentru că nu ne permitem altceva, dar sunt convinsă că o să fie bine, peisajul este frumos, putem şi să înotăm. Cred că nu vom cheltui mai mult de 1.000 de lei pentru toată familia, ceea ce mi se pare rezonabil având în vedere că suntem patru”, povesteşte Mariana Tomuţă, o asistentă  de 38 de ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite