Tragedie pe şosea: la doar 19 ani şi-a ucis cel mai bun prieten într-un teribil accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un destin al unui tânăr de 22 de ani, Marian Wick, student la Politehnica din Timişoara, a fost curmat azi-noapte, în urma unui teribil accident produs pe şoseaua de centură a localităţii Deta. Vinovat de moartea prematură a tânărului este Radu Broască, de 19 ani, cel mai bun prieten al victimei. Cei doi tineri trebuiau să se întâlnească azi-noapte şi să petreacă timpul împreună.

Radu Broască a plecat în viteză de acasă, din Deta, la volanul unui Ford Ka. Era şofer de doar câteva luni, dar a considerat că are suficientă experienţă. Tânărul şofer a ajuns în Opatiţa, l-a luat pe Marian Wick cu maşina, iar după câteva minute, pe când încerca să vireze fără să se asigure de pe un drum secundar pe şoseaua de centură, Ford Ka-ul a fost izbit în plin de un tir sârbesc încărcat cu lipici.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO 1 (atenţie, imagini şocante!)

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO 2 (atenţie, imagini şocante!)

image

Impactul a fost puternic, astfel că Ford-ul s-a dat peste cap pe şosea, în timp ce tirul s-a răsturnat pe câmp. La câteva fracţiuni de la accident, Marian Wick, pasagerul de pe scaunul din dreapta, s-a stins, trupul lui fiind zdrobit.Martorii oculari au fost cei care i-au salvat viaţa lui Radu Broască, imediat după accident maşina luând foc. Şoferii care au văzut nenorocirea au folosit mai multe stingătoarea pentru a opri focul. Pompierii de la descarcerare s-au luptat aproape o oră pentru a scoate şoferul din fiare. Şi şoferul tirului a fost grav rănit.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite