TRAGEDIE: O gravidă în luna a cincea a murit la Timişoara după ce s-a aruncat din maşină, sub ochii logodnicului, din cauza soacrei FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia şi pruncul din pântece au murit. După ce s-a aruncat din maşina în mers, tânăra s-a rostogolit pe şosea. S-a ales cu coloana vertebrală ruptă şi un traumatism cranio-cerebral. Femeia nu a mai suportat încă o ceartă cu iubitul ei pe tema soacrei. În toamnă, cei doi ar fi trebuit să se căsătorească. Acum, cel care ar fi trebuit să fie tată e înnebunit de durere.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL SINUCIDERII

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOGODNICUL ŞI RUDELE

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU MAŞINA DIN CARE S-A ARUNCAT TÂNĂRA

Tragedia din Giuleşti a impresionat mamele din Arad care se tem de siguranţa bebeluşilor

Nenorocirea s-a întâmplat miercuri seara pe şoseaua ce leagă Timişoara de comuna Sânandrei. Viitoarea mamă şi logodnicul ei se întorceau de la una dintre soacre Chiar la ieşirea din oraş, între cei doi a izbucnit un conflict pe tema socrilor - un subiect sensibil pentru ambii tineri. Şofer era logodnicul, în timp ce femeia stătea pe bancheta din spate pentru a-şi proteja sarcina.

image

Foto: Rudele îndoliate nu înţeleg gestul tinerei

Cearta a devenit tot mai aprinsă, iar femeia nu a mai suportat replicile iubitului ei, astfel că a luat o decizie greu de explicat. În timp ce maşina era în mers, având 50 de kilometri la oră, gravida a deschis portiera şi s-a aruncat. De zece metri a fost nevoie ca maşina să se oprească. Bărbatul de la volan a privit scena în oglinda retrovizoare, dar nu a crezut că grozăvia a avut loc. Un motociclist care trecea prin zonă a fost martor la scena de groază, el find cel care a dat primul apel la 112.

image

Foto: Criminaliştii cercetează locul morţii

Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze pe femeie mai bine de 40 de minute. Lupta lor a fost cu atât mai mare cu cât trebuiau să salveze două vieţe: a femeii şi a fătului - viitor băieţel. Nu au mai reuşit, femeia fiind declară, asemeni fătului, decedată. În acest răstimp, logodnicul femeii a încercat să le explice poliţiştilor ce anume s-a întâplat. Nu prea a reuşit, şocul fiind prea mare.

image

Foto: Maşina din care s-a aruncat gravida

Rudele celor doi au sosit la faţa locului pentru că nici lor nu le-a venit să creadă cele întâmplate. Nici măcar procurorul care se ocupă de acest caz nu ştie cum să catalogheze evenimentul: sinucidere sau accident rutier.

image

Foto: Este consemnată moartea tinerei

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL SINUCIDERII

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOGODNICUL ŞI RUDELE

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU MAŞINA DIN CARE S-A ARUNCAT TÂNĂRA

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite