Traficant de carne vie prins după ce a stat ascuns în apartamentul iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficantul de persoane şi prostituţie a fost prins de poliţie
Traficantul de persoane şi prostituţie a fost prins de poliţie

Condamnat la şapte ani de inchisoare, pentru trafic de persoane şi prostituţie, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Timiş, a reuşit să se ascundă de mâna lungă a legii timp de mai multe luni.

Băiatul începuse în anul 2002, împreună cu fratele său, o afacere aparent de succes, dar totalmente ilegală. Cei doi fraţi convingeau tinere din judeţul Timiş că le pot angaja în străinătate, în agricultură. Mirajul banilor a convins o serie de fete să accepte oferta, fără să o şi verifice.

Până la ieşirea din ţară, visul fetelor părea real, însă o dată ajunge în ţara de destinaţie, tinerele erau vândute pe mâna proxeneţilor. Dacă fetele nu aveau clienţi pentru achiziţie, chiar cei doi timişeni le prostituau.

Tot în anul 2002, poliţia a intrat pe firul afacerii. Toţi membrii grupului au fost prinşi şi condamnaţi. Mai puţin tânărul de 28 de ani, capul reţelei, acesta reuşind să se ascundă de poliţişti. Ca atare, el a fost dat în urmărire generală. Planul a funcţionat, până în seara de luni spre marţi, când poliţiştii l-au reţinut în apartamentul iubitei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite