Timişoara: Trafic blocat pe drumul Belgrad-Bucureşti după un accident rutier (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia pe cel mai important drum din Banat este blocată din cauza unui accident în care o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte patru au ajuns în stare gravă la spital, printre victime fiind şi o fetiţă.

UPDATE: ORA 18.00:

Cinci maşini au fost distruse în urma accidentului. Şoferul care a provocat totul a murit. În accident şi-a pierdut viaţa şi fetiţa şoferului. Soţia şi fiul de 9 ani sunt în stare gravă la spital. Traficul pe Drumul European 70 este blocat în acest moment, transmite reporterul Adevărul aflat la faţa locului. Autorităţile încearcă să mute de pe drum cele cinci autoturisme distruse în urma impactului.

ORA 17.30:

Poliţia Timiş a anunţat acum câteva momente că circulaţia este aproape blocată pe Drumul European 70 Belgrad Bucureşti, în zona localităţii Chizătău, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme.

Conform autorităţilor, până acum s-a constatat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor patru, printre care şi o fetiţă. Victimele aflate în viaţă sunt în acest moment în drum spre spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Marinela Apostolache, accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens,  avariind alte trei autoturisme. „Un autoturism care se deplasa de la Lugoj spre Timişoara, la intrarea în localitatea Chizătău, a pătruns pe contrasens, avariind alte trei autoturisme. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care a pătruns pe contrasens şi rănirea a trei persoane. Răniţii au fost transportaţi la spital în stare gravă. Poliţiştii se află la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului”, a spus Apostolache

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite