Tractorul şi remorca Primăriei Lovrin au fost furate de un hoţ. Întreaga localitate a fost răscolită în căutarea hoţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de două ore de la sesizarea făcută de angajaţii primăriei la 112, oamenii legii au reuşit să îl prindă pe hoţ şi să recupereze atât tractorul, cât şi remorca.

Hoţul a dat lovitura de dimineaţă, dar angajaţii primăriei au sesizat destul de rapid lipsa tractorului şi a remorcii. În scurt timp sesizarea a ajuns şi la poliţiştii Postului de Poliţie Lovrin. Mai mulţi angajaţi ai primăriei, dar şi poliţişti au plecat în urmărirea persoanei care a sustras din faţa ştrandului din localitate un tractor cu remorcă.

Două ore mai târziu, în apropierea localităţii Gottlob a fost descoperit tractorul în cauză, la volan fiind identificat un localnic din Lovrin, în vârstă de 56 de ani. "Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei,  nde poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar tractorul împreună cu remorca a fost predat reprezentanţilor Primăriei Lovrin", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite