Tot mai mulţi şoferi băuţi prinşi la sfârşit de săptămână pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda numărului mare de controale făcute de rutierişti, tot mai există şoferi care se urcă băuţi la volan. În fiecare sfârşit de săptămână, poliţiştii timişeni întocmesc pe bandă rulantă dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Printre cei care au probleme cu legea se numără un bărbat de 45 de ani din Topolovăţu Mare. Oprit în trafic, poliţiştii au constatat că individul avea permisul de conducere reţinut din 2010. În plus, mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost pus să sufle în etilotest, aparatul indicând o valoare de 0,28 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemie destul de mică faţă de 0,83 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat cât a indicat aparatul pentru un bărbat de 45 de ani din Sânnicolau Mare.

Pe lista "neagră" se mai află şi un tânăr de 21 de ani surprins pe strada Traian Lalescu din Timişoara. Etilotestul i-a indicat o valoare de 0,71 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Un alt tânăr prins pe strada Iosif Bulbuca din Timişoara în timp ce conducea băut are 26 de ani. Aparatul i-a indicat o valoare de 0,44 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
Cei patru indivizi au ajuns la spital, la analize, şi s-au ales cu dosare penale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite