Tot mai multe infracţiuni cu grad înalt de violenţă comise de oamenii străzii din Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii străzii au fost amprentaţi
Oamenii străzii au fost amprentaţi

Poliţiştii înregistrează de câteva luni tot mai multe apeluri la 112 şi plângeri penale împotriva oamenilor străzii. Cele mai multe fapte penale se comit la marginea oraşului, la căderea nopţii. Câteva persoane chiar au ajuns în spital, în stare gravă, după ce au fost tâlhărite şi bătute de oamenii străzii.

Din cauza infracţionalităţii în creştere de la periferia Timişoarei, oamenii legii au decis să facă un recensământ al oamenilor străzii. Mai multe echipaje de poliţie şi ale jandarmeriei au fost mobilizate să îi reţină pe oamenii străzii, să îi aducă la secţiile de poliţie şi să îi amprenteze. Poliţiştii speră că prin această măsură vor putea să îi prindă mai uşor pe cei care au comis tâlhării şi jafuri la marginea oraşului.

Oamenii străzii au fost amprentaţi

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA ACŢIUNEA DE AMPRENTARE

Împrejurimile cu probleme din Timişoara sunt zona Polonă, zona din preajma Pieţei 700, Gara de Nord, cartierul Kuncz şi terenurile abandonate din spatele fabricilor de pe Calea Buziaşului, respectiv zona Uzinei de Apă.

"Încercăm să limităm problema infracţionalităţii stradale. Tocmai din această cauză a avut loc această amprentare a oamenilor străzii", explică Andreea Cinteză, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite