Tosaint Ricketts: "Cred că putem cuceri titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricketts a semnat cu Poli
Ricketts a semnat cu Poli

Fotbaliştii de la Poli, aflaţi în cantonamentul de la Marbella, au timp şi de activităţi mai puţin obositoare. Atacantul canadian Tosaint Ricketts, unul din noii veniţi în această iarnă, a dialogat cu fanii pe Internet.

Tosaint Ricketts a fost adus de la echipa finlandeză Mypa, după ce şi-a arătat valoarea în dubla cu Poli, din Liga Europa. Atacantul a marcat pe Dan Păltinişanu de două ori în poarta lui Pantilimon. Canadianul s-a integrat rapid la nou sa echipă şi pare să fie una din transferurile reuşite pentru retur.

Rickets a răspuns întrebărilor adresate de suporteri pe Facebook. Iată câteva din impresiile atacantul canadian.

Cum ţi se pare Timişoara?
 
Îmi place oraşul. Am ieşit cu băieţii în oraş, am văzut centrul, am vizitat Catedrala. Am vorbit pe îndelete şi cu un jurnalist, mi-a povestit şi el multe despre istoria oraşului. Dar sunt convins că mai sunt multe lucruri de văzut şi vizitat în Timişoara!

Avem şanse la titlu?

Cred că putem cuceri titlul. Toţi trebuie să avem această mentalitate, deoarece gândirea pozitivă ajută mereu!

Mai ai de muncit să prinzi un loc de titluar?

 
Nu ştii niciodată de cât timp ai nevoie. Însă este clar că trebuie să munceşti, indiferent dacă eşti titular sau nu.

Cu cine te înţelegi cel mai bine?



Trebuie să zic din start că toţi băieţii sunt extraordinari. M-am apropiat de Nikolic, Rafael Rocha şi Helder. Însă vreau să am o relaţie apropiată cu toţi, cât se poate de repede.

Câte goluri ţi-ai propus în retur?
 

Nu mi-am impus o cotă de goluri pe care să le dau. Sper să marchez mult, asta e clar. A fost o senzaţie frumoasă când am fost contactat de un club mai mare şi am fost fericit că am venit aici pentru un pas înainte în cariera mea.

Ce număr vei purta pe tricou?
 
Numerele mele favorite sunt 11 şi 14. Dar cum ele sunt indisponibile, aş vrea să port numărul 87 pe tricou, conform cu anul în care m-am născut.
 
Cum ţi se pare antrenorul?

 
Dusan Uhrin este un antrenor bun pentru un jucător tânăr ca mine. Îi place să se muncească mult. Îţi spune de fiecare dată unde greşeşti şi ce trebuie să corijezi. Asta e bine pentru dezvoltarea unui fotbalist tânăr.

Cine e idolul tău în fotbal?
 
Când eram mai tânăr, îmi plăcea Thierry Henry. Dar idolul meu rămâne fratele meu cel mai mare. Don păcate, a jucat numai la nivel universitar în Canada, dar s-a accidentat. Dar nu numai în fotbal mi-e model, ci şi în viaţă.
 
Echipa ta favorită?

 
Echipa mea favorită este FC Barcelona, dar aş vrea să joc în Premier League.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite