Timişoara: Topul universităţilor cu cel mai bun management

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Topul universităţilor cu cel mai bun management
Timişoara: Topul universităţilor cu cel mai bun management

Topul Firmelor din Timiş, prezentat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara (CCIAT), include, în premieră, şi un clasament al celor mai bune instituţii de învăţământ superior din Banat.

Topul celor mai bune universităţi din Timiş, din punct de vedere al capacităţii manageriale, este condus de Universitatea Politehnica din Timişoara. Al doilea loc în top este ocupat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, iar al treilea, de Universitatea de Vest Timişoara.

"Pentru că afacerile sunt de succes daca resursele umane implicate sunt profesioniste am considerat important şi necesar să recunoaştem meritele Instituţiilor de Învăţământ Superior", a declarat Georgică Cornu, preşedintele CCIAT.

Clasamentul a fost realizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei, în colaborare cu Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior .

Universităţile de top, împreună cu cele mai profitabile companii din Timiş, vor fi premiate oficial diseară, în cadrul unei ceremonii găzduite de Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Citeşte şi

Timişoara: Topul firmelor IT pe timp de recesiune

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite