Topul maşinilor studenţeşti: Oltenii şi bihorenii au cele mai tari autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii se întrec în maşini care mai de care mai "cool"
Studenţii se întrec în maşini care mai de care mai "cool"

Studenţii care vin să înveţe carte la Timişoara se întrec în maşini scumpe şi puternice. Dacia din garajul bunicului sau al tatălui a devenit istorie pentru ei.

În opinia studenţilor din Complexul Studenţesc, în topul maşinilor studenţeşti se află judeţele Mehedinţi, Bihor şi Caraş-Severin. „Eu zic că cele mai cool maşini sunt din aceste judeţe", a spus unul dintre studenţi, Adrian Boruntea, de 20 de ani.

Studenţii din ziua de azi nu se mulţumesc cu orice tip de maşină şi vor una care să atragă atenţia prin caii putere şi aspect. Printre mărcile de maşini întâlnite în parcările Complexului se numără BMW, Volkswagen, Ford, Fiat, Opel.  

image

 Posesorii maşinilor, care atrag privirile celor din jur, au făcut orice pentru a deţine o maşină cool: au obţinut note mari la învăţătură, au muncit pentru ea sau au primit-o cadou de la părinţi. „Părinţii şi bunicii au vrut să nu mă stresez cu drumul până acasă. Aşa că mi-au cumpărat acest Opel", a spus Cristian Cristescu, de 19 ani.

Maşini studenţi

Un alt student a muncit mult pentru a atrage atenţia fetelor cu BMW-ul pe care îl conduce. „Am făcut izolaţia la cabana unui prieten şi mi-a dat această maşină", a spus bucuros, Ciprian Goanţă, de 19 ani.

image

Şi Amelin Perţ este fericitul posesor al unui Ford Focus. „Am muncit patru luni la KFC pentru a ajunge să conduc această maşină",a  spus studentul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite