Toamnă bogată în medalii pentru clubul de înot "Masters" din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul a primit 19 premii
Clubul a primit 19 premii

Clubul de înot din Timişoara s-a întors cu premii de la două concursuri de înot pentru adulţi, care s-au desfăşurat simultan. Clubul a primit nu mai puţin de 19 distincţii.

O echipă a clubului a obţinut 13 locuri fruntaşe la cea de-a patra ediţie a concursului de înot „Cupa Reşiţa 07". La competiţia organizată de Clubul de Înot Reşiţa 07 au participat peste 70 de sportivi, care au reprezentat cluburi din România, Serbia şi Ungaria. Echipa clubului din Timişoara a fost formată din şase sportivi cu vârstele cuprinse între 30 şi 52 de ani. În total, la Reşiţa, clubul a obţinut 13 locuri fruntaşe.

O altă echipă a clubului de înot "Masters" din Timişoara a obţinut şase medalii de aur la un concurs de înot care a avut loc la Szarvas, în Ungaria. La competiţia organizată în bazin scurt au participat peste 150 de sportivi reprezentând 23 de cluburi din România, Serbia şi Ungaria.
În cazul concursului din Szarvas, cei mai vârstnici dintre participanţi au avut 79 de ani - la femei, şi 90 de ani - la bărbaţi. În Ungaria, mişcarea are deja tradiţie, existând 25 de cluburi şi circa 1600 de practicanţi, respectiv, numeroase concursuri de profil.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite