Timişoara: Toamna vine pe drum bun în Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Toamna vine pe drum bun în Banat
Timişoara: Toamna vine pe drum bun în Banat

Mai multe porţiuni pe care se va circula ca în palmă vor fi terminate în acest sfârşit de an.

Banatul este recunoscut ca regiunea cu cele mai proaste drumuri din ţară. Din acest an, se poate spune că Vestul intră în lumea bună, chiar dacă mai sunt multe de făcut pentru a satisface pretenţiile şoferilor. După ce ani la rând bănăţenii la volan şi-au mâncat nervii între Timişoara şi Lugoj, şoseaua este deja circulabilă în condiţii bune, iar la 1 decembrie cei 40 de kilometri trebuie să fie finalizaţi în totalitate.

Uite că se poate
O altă lucrare finalizată în acest an a fost reabilitarea Drumului Naţional 7, între limita judeţului şi ruta Alba-Deva-Arad-Nădlac. Acelaşi tip de lucrări s-au făcut şi pe DN 79A, între Vârfuri-Chişineu Criş-Vărşand, unde s-a turnat asfalt pe aproximativ 120 de kilometri.

„Rezultatele provin din mobilizarea constructorilor. Acum se poate, pentru că firmele nu îşi mai permit să aibă întârzieri şi să plătească penalizări”, a spus directorul adjunct al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Horaţiu Simion.

Drumuri de coşmar

Tot în această toamnă ar trebui să se încheie parţial lucrările la centura ocolitoare a Timişoarei, dar şi o porţiune din Timişoara-Arad, care va fi reasfaltat. Rămân însă câteva drumuri de coşmar. „Caransebeş-Severin se va finaliza în totalitate anul viitor, iar pe Lugoj-Ilia se fac doar asfaltări în zonele cele mai afectate”, a spus Horaţiu Simion.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite