FOTO Tir plin cu brazi olandezi a fost la un pas de explozie la intrare în Şag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, poliţia a împânzit zona
În urma accidentului, poliţia a împânzit zona

Autospeciala cu numere de Olanda era încărcată cu tuia şi a intrat în balans la intrarea în comuna Şag. Cele două rezervoare ale TIR-ului s-au spart, iar circulaţia a fost parţial blocată.

Grav accident de circulaţie, în această seară, pe drumul ce leagă Timişoara de Şag, chiar înainte de intrarea în comună. Un tir ce venea din Olanda şi trebuia să ajungă în Macedonia, încărcat cu tuia, s-a răsturnat. Poliţiştii bănuiesc că vehiculul de mare tonaj avea cel puţin 120 de kilometri la oră, urmele frânării bruşte întinzându-se pe mai mulţi metri.

image

Oamenii legii bănuiesc că şoferul s-a speriat la intrarea în comună de limitarea de viteză, a frânat brusc şi a intrat în balans. Nu a mai reuşit să restabilească echilibrul, astfel că a sfârşit să se răstoarne pe două dintre cele patru benzi de circulaţie.

image

În urma impactului, rezervoarele de carburant ale tirului s-au spart, iar motorina s-a scurs în şantul din apropiere. Timp de aproape o oră, a existat riscul unei explozii, astfel că în zonă s-a circulat cu mare atenţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite