FOTOREPORTAJ Elevii de la liceul din Deta le-au adus bătrânilor sărbători fericite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul de Seară a fost alături de tineri
Adevărul de Seară a fost alături de tineri

Bătrânii din Deta au fost invitaţii speciali ai elevilor de la Grupul Şcolar „Sfântul Nicolae” din localitate, care au vrut să le ofere câteva momente de bucurie. Pentru a aduce zâmbetele pe faţa celor care au trecut de prima tinereţe, liceeni au organizat un program artistic de sărbători.

„Am vrut să le oferim un cadou bătrâneilor şi de aceea ne-am gândit să facem acest spectacol de Crăciun, ceva mai deosebit pentru ei. Am invitat 30 de bătrânei care nu au o stare financiară grozavă şi merită să se bucure în preajma sărbătorilor”, a spus Anka Staar, elevă în clasa a XII-a.


image

Spectacol şi cadouri

Crăciuniţe drăguţe i-au condus pe invitaţi spre o sală amenajată în spiritul evenimentului, unde un cor format din elevi i-a colindat chiar şi în limba engleză. A urmat un spectacol de dansuri populare româneşti, sârbeşti şi chiar bulgăreşti.



„Este foarte, foarte frumos, nici nu ştiu să spun ce îmi place mai mult. E un lucru mare ca în fiecare an să se ţină cont de bătrâni”, a spus Aurică Tănăsoaie, de 73 de ani. Evenimentul a fost organizat la iniţiativa elevilor, care s-au străduit să obţină şi sponsorizări pentru a le face participanţilor cadouri de Crăciun. „Fiecare bătrân va primi câte o plasă plină cu bunătăţi”, a mai spus Anka Staar.












image
image
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite