Tinerele învaţă la un training de mărţişor cum să-şi facă planul pentru businessul perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Domnişoarelor le va fi mai uşor să înceapă o afacere după ce vor participa la curs.
Domnişoarelor le va fi mai uşor să înceapă o afacere după ce vor participa la curs.

Secretele unui plan perfect de afaceri vor fi dezvăluite, cu ocazia zilei de 1 Martie, fetelor care vor să devină propriile lor şefe. Ca să le facă o bucurie de Mărţişor, membrii asociaţiei studenţeşti Board of European Students of Technology (BEST) Timişoara au pus la cale un training special pentru domnişoare.

Aproximativ 20 de tinere sunt aşteptate astăzi, de la ora 16.00, la Incubatorul de Afaceri Timişoara, pentru a fi iniţiate în tainele planului de afaceri. Evenimentul, dedicat tinerelor membre ale organizaţiilor non-guvernamentale, va dura patru ore, timp în care specialişti le vor explica care sunt paşii ce trebuie urmaţi pentru a face un plan de afaceri care să îi impresioneze pe cei din Arena Leilor. „Acesta este un eveniment pregătitor pentru JobShop, unde vor fi prezenţi cei de la Arena Leilor. Trainingul îi ajută pe tineri să poată veni cu proiecte bune", a spus Teodora Cociuba, coordonator evenimente în cadrul Best.

Sprijin pentru ideile de afaceri

Cei doi traineri, Radu Ticiu şi Andrei Dehelean, vor încerca să le explice fetelor la ce este util un plan de afaceri şi cât de mult contează el în cursul evoluţiei businessului. „Un plan de afaceri nu este privit ca un instrument de lucru cotidian, ci ca o imagine iniţială asupra felului în care se va dezvolta businessul. El ar trebui ţinut la îndemână şi actualizat pe parcurs", a explicat Radu Ticiu, directorul Incubatorului de Afaceri. Prin acest curs, oferit cadou tinerelor, se încearcă şi o dezgheţare a antreprenoriatului feminin. În plus, dacă va exista disponibilitate, iniţiatorii s-au arătat interesaţi să continue şirul trainingurilor în domeniul afacerilor. „Dacă vor fi interesate, vom intra într-un program aprofundat de buisness planning. Sperăm ca acest curs să fie măcar un sprijin ulterior pentru dezvoltarea unor afaceri", a continuat Radu Ticiu. Chiar dacă trainingul de azi este un cadou de Mărţişor pentru fete, băieţii au avut şi ei parte de un curs asemănător săptămâna trecută.    

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite