Zeci de timișoreni au ieșit în centrul oraşului, într-un protest pentru susţinerea SMURD şi Raed Arafat. Vezi imagini de la protest! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în alte orașe mari din țară, timișorenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva celor care doresc demolarea SMURD-ului. Mitingul va avea loc de la ora 18.30, în Piața Victoriei.

UPDATE 18.57 Timişorenii prezenţi la protestul pro-SMURD şi Raed Arafat au instalat o cruce formată din lumânări în piaţă. Protestul este paşnic şi nu au avut loc incidente până la această oră.

UDPATE ORA 18.47
Aproximativ 100 de timişoreni s-au strâns în Piaţa Victoriei, în centrul oraşului, la această oră. Deşi se zvonea că protestul va fi anulat după ce preşedintele Traian Băsescu  a cerut retragerea proiectului legii sănătăţii, timişorenii au venit totuşi la acţiunea anunţată.

“A început deja în toată țara. Ne adunăm cât de mulți putem. Atâția câți mai suntem, cei care nu am ajuns să ne lăsăm călcatâți în picioare de un gunoi și de clica lui de câini turbați după bani. Cei care nu acceptă umilința. Cei care s-au săturat de toată nesimțirea cu care își permite gloata asta de incapabili să trateze un popor întreg. E timpul ca timișorenii să demonstreze că au coloană vertebrală și sânge în... vene. Să arate, înca o dată, că totul are o limită. E, poate, o ultima șansa pentru România”, scrie în anunțul mobilizator lansat pe facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite