Timişul primeşte peste trei milioane de euro pentru drumuri judeţene. Unde se duc banii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernul român direcţionează 360 de milioane de lei către construcţia şi reparaţia drumurilor
Guvernul român direcţionează 360 de milioane de lei către construcţia şi reparaţia drumurilor

Proiectul de buget al Guvernului pe anul viitor a fost întocmit, iar documentul arată că executivul direcţionează 360 de milioane de lei către construcţia şi reparaţia de drumuri judeţene şi comunale. Timişul este în top.

Guvernul alocă anul viitor pentru drumurile judeţene şi comunale din Timiş 13,242 milioane de lei. La nivelul judeţului nu există un plan foarte clar cu privire la drumurile care vor beneficia de această finanţare. „Sunt lucrări de reparaţii şi plombare a unor drumuri, mai sunt poduri şi podeţe, drumuri pietruite care trebuier asfaltate. Nu am finalizat propunerile pentru 2012. Noi facem propunerile şi vedem ce se aprobă în comisii”, a spus directorul Direcţiei de Drumuri Judeţene de la Consiliul Judeţean, Gheorghe Mirel. Potrivit acestuia, cele mai importante lucrări de investiţii vor fi podul de la Albina, un pod de la Cutina şi, dacă se aprobă, lărgirea la patru benzi a şoselei dintre Giroc şi Timişoara.

Dintre judeţele din regiunea de Vest cei mai mulţi bani i-a primit Hunedoara, peste 16 milioane de lei. Urmează Bihor, care a primit aproximativ 14 milioane de lei şi Arad, cu 10 milioane de lei. Cei mai puţin bani îi primeşte Caraş-Severin, 7,7 milioane de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite