Timișul are prefect cu acte în regulă: Eugen Dogariu și-a intrat în atribuții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul prefect al județului Timiș, Eugen Dogariu a fost investit de către Mihai Fifor, secretar de stat în Ministerului Administrației și Internelor. Prima sarcină a prefecturii este supravegherea alegerilor locale.

Eugen Dogariu, alesul PSD-ului pentru postul de prefect al județului Timiș, a fost instalat pe post în prezența secretarului de stat în Ministerului Administrației și Internelor, Mihai Fifor. Prima sarcină al noului prefect, care l-a înlocuit pe Mircea Băcală, este supravegherea elegerilor locale.

Cea mai importantă sarcină pe care primul ministrul a trasat-o prefecturilor este să respecte legea. Iar primul pas în care acest lucru trebuie să se vadă este modul de organizare a alegerilor locale. Important pentru toată lumea este ca ele să se desfășoare într-un climat de egalitate și corectitudine pentru toți participanții, toți să plece cu aceleași șanse, iar modul în care se desfășoară atât procesul electoral cât și procesul de vot să fie cât mai corect și cât mai bine pus la punct din punct de vedere organizatoric”, a spus Eugen Dogariu.

Săptămâna trecută a fost învestită în funcția de subprefect și Liliana Oneț. „Spre deosebire de administrația precedentă, n-am încercat să schimbăm lucruri peste noapte, am încercat să găsim echipele cele mai nimerite, echipe de oameni profesioniști, care să poată duce la bun sfârșit un mandat pe care Victor Ponta ș-i l-a asumat”, a declarat Mihai Fifor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite