Timișul are prefect de la PSD: Eugen Dogariu așteaptă să fie numit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea națională a USL a hotărât ca nominalizarea pentru funcția de prefect de Timiș să revină PSD. Social-democrații l-au propus pe Eugen Dogariu, care a mai ocupat postul de subprefect.

Nicolae Robu, prședintele PNL Timiș a anunțat că partidul său renunță la nominalizarea pentru funcția de prefect, rămas vacant după demiterea lui Mircea Băcală. PSD a decis ca pentru Prefectura Timiş propunerea să fie Eugen Dogariu, cel care a mai ocupat postul de subprefect. Acesta urmează să fie instalat în funcție în foarte scurt timp.

“Conducerea naţională a USL, apreciind în egală măsură propunerile PNL Timiş, respectiv PSD Timiş pentru funcţia de prefect, a hotarât, din raţiuni ce ţin de rezolvarea unor probleme în alte judeţe ale ţării, ca nominalizarea prefectului de Timiş să revină PSD şi nu PNL, cum s-a stabilit iniţial. Considerând subiectul închis, PNL Timiş se va concentra pe adevărata miză a momentului - alegerile locale”, a declarat Nicolae Robu.

PNL a propus postul de prefect Lilianei Oneţ, consilier superior în cadrul corpului de control în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş. Este posibil ca aceasta să ocupe funcția de subprefect, dacă PNL nu va nominaliza pe altcineva.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite