Timișorenilor nu le arde de proteste: organizatorii au anulat mitingul din lipsă de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În centrul Timișoarei nu a ieșit nimeni să protesteze
În centrul Timișoarei nu a ieșit nimeni să protesteze

Chiar dacă timișorenii au fost îndemnați să iasă la protest, în Piața Operei, la ora anunțată nu au fost decât trei oameni din rândul revoluționarilor, responsabili de tot ce înseamnă miting anti-Băsescu

Organizatorii mitingului din Piața Operei nu s-au așteptat ca timișorenii să fie indiferenți față protestul împotriva revenirii lui Traian Băsescu, la preșidenție. Deși au existat numeroase îndemnuri pentru a chema cetățenii în piață, în special pe Facebook, la ora stabilită, 16.00, nu erau decât trei persoane în fața teatrului. Și aceia erau din rândul organizatorilor, revoluționarii responsabili de mitingurile anti-Băsescu încă din această iarnă.

Și din rândul revoluționarilor au lipsit mulți, având în vedere că unii dintre ei se aflau la miting, la București. Din cauza căldurii insuportabile, nimeni altcineva nu a fost curios să iasă la prăjit în Piața Operei. Și efectivele de jandarmi au ieșit degeaba în centru. Organizatorii s-au pus la o cafea pe o terasă anunțând că reprogramează mitingul pe mâine, tot de la ora 16.00, când de fapt au autorizație de la Prămărie. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite