Timişorenii sunt îngrijoraţi de arbitrajul românilor şi vor în continuare arbitri străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivorchian se va adresa TAS în cazul transferurilor lui Varga şi Bălan
Chivorchian se va adresa TAS în cazul transferurilor lui Varga şi Bălan

Oficialii de la „Poli” au cerut arbitri străini pentru partida de la Braşov, însă jucătorii preferă să se concentreze la jocul prorpiu. Dorin Goga este de părere că Braşovul poate fi învins, chiar dacă ardelenii au primit un singur gol pe teren propriu în acest sezon.

Jucătorul bănăţenilor a lipsit de la precedenta întâlnire dintre „Poli” şi Braşov, în ultima etapă a campionatului trecut. „Am văzut meciul din vară la televizor pentru că pe atunci eram accidentat. Este un meci important, este ultima etapă şi avem nevoie de o victorie ca să rămânem pe primul loc”, a spus Dorin Goga.

Timişorenii au studiat adversarul pentru a-i găsi punctele slabe, „studiul” urmând a fi continuat până la ora meciului. „Ştim deja multe despre Braşov, este o echipă puternică acasă, vom studia jocul lor în aceste zile şi vom vedea ce putem face pentru a înscrie şi a câştiga. Vom vedea în aceste zile ce tactică abordăm pentru a ieşi învingători şi să obţinem cele trei puncte care sunt foarte importante, după părerea mea, în lupta pentru titlu”, a declarat Goga.

Chiar dacă vorbesc de victorie, alb-violeţii s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. „Este bun şi egalul, este un meci în deplasare, dar ne-am dori o victorie. Dacă ninge, terenul va fi greu şi pentru noi şi pentru ei. Şi cu un egal rămânem tot acolo în faţă, grupul de echipe este foarte strâns în clasament şi este bine”, a spus fotbalistul timişorenilor.

Consecvenţi în privinţa arbitrajului

Chiar dacă Federaţia a anunţat că nu vor mai fi delegaţi arbitri străini, timişorenii rămân pe poziţii. „Noi am rămas pe aceeaşi linie care la începutul campionatului, am cerut inclusiv la meciul de la Braşov o brigadă din străinătate, din România. Nu doresc să comentez, niciodată nu am comentat delegarea înainte de joc. Sper ca la Braşov brigada care va fi delegată să nu vadă decât două culori, tricourile celor două echipe,  şi să fluiere ce trebuie să fluiere o brigadă de arbitri”, a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director de la „Poli”.

Acesta este de părere că arbitrajul românesc are nevoie de ani de zile pentru a ajunge la un nivel acceptabil. „Când am vorbit de criza arbitrajului românesc nu m-am referit la o singură etapă, pentru că arbitrajul românesc trece printr-o criză de valori. Arbitrajul românesc astăzi se poate baza pe patru, cinci arbitri care pot duce jocuri în campionat”, a declarat oficialul echipei bănăţene. „CCA va trebui să muncească doi, trei ani până va forma brigăzi care să ducă cu bine un campionat întreg”, a mai spus Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite