Timişorenii s-au aventurat cu noaptea în cap pentru a cumpăra cartea lui Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii caută ziarul cu carte
Timişorenii caută ziarul cu carte

Încă de la primele ore ale dimineţii timişorenii au mers la chioşcuri ca să cumpere cartea care se distribuie astăzi împreună cu ziarul „Adevărul”. Unul din zugravii de la Spitalul Municipal a plecat în hainele de lucru ca să nu piardă cartea. De asemenea, un militar în uniformă nu a vrut să piardă cartea şi a cumpărat pentru el şi pentru colegi.

CLICK AICI pentru fotogalerie

„Cumpără lumea foarte multe cărţi. Am primit 120 şi le dau imediat”, a spus Steliana Alexandru, vânzătoare la chioşcul din Piaţa Libertăţii. Oamenii nu au vrut să piardă cartea, motiv pentru care s-au înţeles cu vânzătoarele să le păstreze sau au venit la prima oră pentru a cumpăra ziarul la care au primit gratuit cartea „20.000 de leghe sub mări”. „Le iau toate. Am şi colecţia de joia. Vreau să am o bibliotecă în casă pentru că îmi place să citesc, dacă nu azi sau mâine tot o să le citesc”, a spus Gheorghe Neaţu, un pensionar din Timişoara.



Militarii îl caută pe Jules Verne


Un militar de la Centrul Militar Zonal a dat o fugă până la chioşc pentru a cumpăra cărţi pentru el şi pentru colegii săi în haine verzi. „Cumpăr pentru soţia mea. M-au rugat şi colegii să le cumpăr”, a spus militarul. Un cumpărător fidel este inginerul Cristian Dăneţi. „Am cumpărat tot ce a apărut până acum şi filme, desene animate, cărţi pentru copii. Vreau să am şi colecţia aceasta”, a spus Dăneţi.



A lăsat zugrăvitul pentru carte

Un timişorean a plecat de la serviciu ca să cumpere cartea. Tânărul lucrează ca zugrav la Spitalul Municipal, iar pentru a nu pierde volumul, a lăsat zugrăvitul pentru câteva minute şi a plecat în hainele de lucru ca să cumpere ziarul cu carte. „Am mai avut ceva cărţi de la Jules Verne, dar colecţia cealaltă, mai veche. Le iau pentru că vreau să le citesc”, a spus Daniel Bolchiş.



Jules Verne, carte Timisoara
Militar carte
Zugrav Jules Verne
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite