Timişorenii pot cumpăra bilete pentru evenimentele de la Budapesta, Viena şi Beograd

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii vor putea cumpăra de la agenţia de bilete al Teatrului Naţional tichete pentru marile evenimente din ţară şi din străinătate. Prima filială Eventim din afara capitalei a fost deschisă şi la Timişoara.

Fie că este vorba de Metallica, de la Budapesta, Sting, de la Viena, Guns n Roses de la Bucureşti sau Red Hot Cilli Papers, de la Beograd, timişorenii pot cumpăra biletele chiar de la ei din oraş. Lider european pe piaţa de ticheting, Eventim a deschis la Timişoara prima filială din afara bucureştiului. Acesta se află la vechea casierie de bilete a Teatrului Naţional. „Se pot achiziţiona bilete la orice eveniment naţional sau internaţional. Începând cu concerte de toate genurile, festivaluri, evenimente sportive, până la teatru şi operă”, a declarat Otlia Olariu, reprezentanta Eeventim Timişoara.

Computere în locul diagramelor

Asocierea dintre TNT şi Eventim a adus şi o schimbare în ceea ce priveşte achiziţionarea de bilete la teatru. Vechiul ghişeu a fost informatizat, iar vânzătoarele au înlocuit vechile diagrame pe care bifau x-uri cu creionul, cu softuri moderne pe calculator.



Începând din septembrie, odată cu nou stagiu teatral, pe siteul Eventim vor fi disponibile bilete la toate spectacolele de la Teatrul Naţional. Va fi afişată şi planul sălii şi se pot alege cele mai bune locuri”, a mai spus Otlia Olariu.

Primele oferte de bilete pentru timişoreni sunt la festivalul Peninsula de la Tg.Mureş (26-29 august), la preţuri aflate între 200 şi 80 de lei şi concertul Guns n Roses, de la Bucureşti (21 septembrie), biletele costând între 127 şi 266 de lei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite