Timişorenii îşi fac singuri curaj înainte de dubla întâlnire cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diferenţa de buget dintre cele două echipe este de ajuns pentru a descuraja chiar şi cei mai optimişti suporteri, însă alb-violeţii, de la conducerea clubului până la suporteri, nu dezarmează.

Gheorghe Chivorchian a fost prezent la Nyon, unde a avut loc tragaerea la sorţi pentru play-off-ul LIgii Europa, iar după definitivarae tabloului de meciuri a stat de vorbă cu reprezentanţii clubului britanic pentru a pune la punct detaliile celor două întâlniri. "Era normal să picăm cu o echipă puternică. Cu Manchester City va fi un meci în care ne vom juca şansele aşa cum am făcut-o şi anul trecut, cu Şahtior, Anderlecht sau Ajax. Eu cred în calificare, iar acest meci nu înseamnă pentru noi doar o bună reţetă financiară la partida de pe teren propriu. Dacă în sezonul trecut am eliminat deţinătoarea trofeului şi am evoluat bine în grupele Ligii Europa, de ce nu am putea să eliminăm şi pe Manchester City", a spus Chivorchian, preşedintele Comitetului Director de la Poli.

Finanţatorul Marian Iancu este încrezător în şansele echipei sale, însă a şi "înţepat" echipa, considerând că un loc mai bun în campionatul trecut i-ar fi scăpat pe jucători de emoţiile întâlnirii unui adversar de asemenea calibru. "Tragerea la sorţi este o consecinţă a locului pe care l-am ocupat în ediţia trecută de campionat. Suntem cu toţii vinovaţi de acest lucru, fapt pentru care vom fi supermotivaţi să mergem mai departe. Vom elimina pe Manchester City, aşa cum am făcut-o şi cu Şahtior. N-am fost niciodată mai sigur de acest lucru. Am mare încredere în echipă, în antrenor, în staff, că ne vom mobiliza aşa cum numai noi ştim să o facem când ajunge cuţitul la os. Nu va fi doar un spectacol, va fi o victorie a noastră", a declarat Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite