Timişorenii iau contact cu atmosfera pasională a sălilor de tango din Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Tangoului Argeninian vor debuta astăzi, la Timişoara. Timp de trei zile vor avea loc lecţii gratuite de dans şi demonstraţii. Bănăţenii vor avea ocazia să ia contact cu atmosfera pasională a sălilor de dans din Buenos Aires.

Tangoul argentinian este un adevărat fenomen social, care s-a răspândit în întreaga lume. Timişorenii vor avea ocazia să respire atmosfera a sălilor de dans din Buenos Aires, oraşul de origine a acestui dans. „Tangoul se învaţă, se practică şi se dansează într-o atmosferă relaxată, cu oameni relaxaţi, fapt care te face cu uşurinţă să te descarci şi să te eliberezi de stresul acumulat în viaţa cotidiană şi la serviciu. Este un dans complex, al contrastelor, care educă fizic şi mental. Atenţia şi grija faţă de partener sunt foarte importante”, a spus Gilbert Iscu, de la TangoTangent, organizatorul Zilelor Tangoului.

Evenimentele se desfăşoară la restaurantul La Rousse (workshopuri), Sala Capitol (spectacole de dans) şi sala festivă a Liceului C.D.Loga (cursuri de dans). Zilele Tangoului Argentinian demarează astăzi, la ora 17.30, cu un workshop intensiv de tango susţinut de cel mai experimentat cuplu de profesori de tango, Daniel Mandita şi Amalia Iscu. Seara, de la ora 21.00, doritorii vor putea dansa la restaurantul La Rousse.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite