Poli acuză arbitrajul după 2-2 cu Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la Poli Timişoara consideră că penalty-ul din care Gaz Metan a deschis scorul a fost mult prea uşor acordat şi acuză maniera de arbitraj, considerând că brigada condusă de Ovidiu Haţegan a defavorizat echipa alb-violetă.

Preşedintele Comitetului Director de la Poli a pus tunurile pe arbitraj. "Este al doilea rezultat nesatisfăcător. Am pierdut puncte importante şi am ajuns să ne bucurăm că am egalat Gaz Metan. Mi-am propus să comentez doar evoluţia echipei şi mai puţin arbitrajul, însă dacă a fost penalty pentru Gaz Metan am avut şi noi două faze similare. După două etape se vorbeşte deja prea mult de arbitraj, de aşa-zise greşeli omeneşti. Conducerea Federaţiei trebuie să comunice rapid ce măsuri vor lua. Poate este prea mult spus "furt", dar dacă sunt greşeli, de ce nu se greşeşte de ambele părţi. În ambele etape, arbitrajele au fost în defavoarea Timişoarei. Analizaţi cum fluieră la meciurile internaţionale şi cum arbitrează în campionatul intern. La golul doi nu putem da vina pe nimeni, a fost o greşeală copilărească a noastră Am comis greşeli astăzi, golul doi a fost luat pe o greşeală copilărească, nu poţi să dai tot timpul vina pe arbitraj. Trebuie să avem răbdare", a declarat Gheorghe Chivorchian la sport.ro.

"Gazul n-a avut nicio ocazie în prima repriză, înafară de penalty. La 2-0 pentru ei, normal că au avut ocazii, pentru că am ieşit la meci. Maniera de arbitraj a fost împotriva noastră, a fragmentat meciul, ofsaiduri, lovituri cu cotul, cu pumnul, cei de la Mediaş loveau mingea după fluier şi nu se întâmpla nimic. E adevărat că nici jocul nostru nu e ceea ce ne-am dori, însă e şi greu în aceste condiţii. La penalty parcă a fost o fază de baschet, fault la orice atingere", a completat directorul sportiv Daniel Stanciu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite