Timişoreni prinşi de jandarmi după ce au făcut plinul la maşină şi au încercat să fugă fără să plătească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Timişoara s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au încercat să îi fure pe angajaţii unei benzinării. Tinerii au făcut plinul unei maşini, după care au încercat să plece fără să plătească.

Angajaţii staţiei de alimentare de carburanţi au solicitat intervenţia jandarmilor. La faţa locului, după verificările efectuate, jandarmii i-au identificat pe cei doi tineri, Nicolae B., de 24 de ani, şi Julien N., de 26 de ani, care după ce alimentaseră cu combustibil autoturismul în care se aflau, au încercat să plece fără să plătească.

Unul din ei, sub pretextul că vrea să facă rost de bani, pentru că nu-i are asupra sa, şi-a lăsat prietenul gaj, iar cel de-al doilea, motivând că nu are semnal la telefon, a încercat să se îndepărteze. Au fost chemaţi însă agenţii de pază care au solicitat sprijinul jandarmilor. "Celor doi le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a spus Emilia Fâneaţă, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite