Timişoara: Timişoreanul cu „Rolls Royce-ul” bicicletelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zoltan Beschant face furori de câte ori iese pe stradă cu bicicleta sa. Atrage atenţia în trafic prin modul inedit de a pedala, stând pe spate şi cu picioarele întinse. Bicicleta a  fost

Zoltan Beschant face furori de câte ori iese pe stradă cu bicicleta sa. Atrage atenţia în trafic prin modul inedit de a pedala, stând pe spate şi cu picioarele întinse. Bicicleta a  fost achiziţionată în 2008, cu suma de 2.500 de euro, dar sunt şi modele mai scumpe. „Are avantaje mari: Nu te doare gâtul, spatele şi nici încheieturile de la mâini. Este foarte confortabilă”, a spus timişoreanul.

Deocamdată, în România nu există posibilitatea de a cumpăra acest tip de bicicletă, iar cel mai aporopiat loc este Budapesta. „L-am întrebat pe reprezentatul de vânzări dacă a mai cumpărat cineva din România şi mi-a confirmat că nu. Sunt câţiva care şi-au construit acasă biciclete similare”, a mai spus Beschant.

Nerecomandat în trafic

Bicicleta este incomodă în traficul aglomerat din Timişoara. Distanţa dintre şa şi asfalt este de doar 35 de cm. „Din cauza şoferilor este foarte greu. Nu ne bagă în seamă şi nu este recomandat. În intersecţii mă opresc şi împing bicicleta”, a adăugat Zoltan Baschant. Însă, Challange este un model de bicicletă care îşi demonstrează din plin confortul pe distanţe lungi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite