Timişoreancă prinsă pe când încerca să obţină un paşaport folosindu-se de documente falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O timişoreancă a încercat să obţină un paşaport pentru fiica ei minoră. Femeia a crezut că actele false pe care le-a prezentat nu vor fi reperate.

Lucrătorii Serviciului Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Timiş au solicitat ajutorul oamenilor legii după ce la unul dintre ghişeele instituţiei s-a prezentat Ghizela T., care a solicitat eliberarea unui paşaport temporar pentru fiica sa minora.

Femeia a prezentat certificatul de naştere şi declaraţia dată de tatăl minorei, Nicolae T., în faţa unui notar din Franţa, în limba franceză şi traducerea fiind legalizată la un notar public din România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea procurii prezentate, poliţiştii au efectuat verificări în urma cărora s-a constatat că procura este suspectă a fi falsificată. "În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca poliţiştii să continue cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite