Timişoreancă la un pas de moarte după ce a fost înjunghiată în spate de mai multe ori, de iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat riscă ani buni de închisoare după ce a fost la un pas să-şi ucidă concubina. Procurorii au finalizat rechizitoriul lui Romică Boţi şi l-au trimis în judecată pe individ, pentru tentativă la omor calificat.

Bărbatul se află în prezent după gratii, el fiind arestat preventiv după ce şi-a agresat iubita. Anul acesta, în 3 mai, poliţiştii au intrat în stare de alertă după ce au fost anunţaţi că pe strada Izlaz din Timişoara un individ şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina în spate. Femeia a fost transportată la spital, în stare gravă.

„Potrivit raportului de constatare medico-legală întocmit în cauză, leziunile de violenţă constatate (baza hemitoracelui drept posterior, hemitorace stâng posterior bazal) pot fi rezultatul lovirii directe şi repetate cu un corp înţepător-tăietor, au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei", a explicat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Timiş, magistraţii de acolo fiind cei care vor stabili pedeapsa pe care o va primi individul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite