Timișoreanca Aimi a cântat în fața a 300.000 de oameni, în Vietnam GALERIE FOTO - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa cântăreața originară din Deva, dar stabilită la Timișoara de mai mulți ani, a avut parte de un Revelion fascinant în cel mai mare oraș al Vietnamului, Ho Si  Min.

Aimi pare să dea lovitură după lovitură. În timp ce în țară mai toate știrile din noul an încep cu scandaluri, crime și accidente, cântăreața Aimi tace și face pe scena dance. Timișoreanca a revenit din Vietnam, unde a fost invitată să cânte la cumpăna dintre ani, iar acum savurează evenimentul de vis la care a fost părtașă. Aimi a concertat de Revelion, în piața centrală din Ho Si Min, în fața a peste 300.000 de oameni.

Artista a plans de fericire după o noapte pe care nu o va uita niciodată. A fost fără îndoială cel mai important concert din cariera ei. Iar gurile rele spun că nu se va opri aici. “Acesta este cel mai bun spectacol pentru mine până în prezent. Să cânt în fața a 300.000 de spectatori este ceva dincolo de imaginaţia mea. Eu va iubesc pe toti. Apreciez în noul an 2012 nu ar putea fi decât minunat! Publicul din Vietnam mi-a oferit momente foarte fericite. Am plâns de fericire”, a scris Aimi pe contul de Twiter.



GALERIE FOTO: sursa: thanhnien online

Aimi a cântat printre altele deja cunoscutele sale hituri “Inside Deep”, "I love you Istanbul", "Out of my way" sau “One Love”. Timișoreanca a urcat pe scenă dupe vedetele locale Ho Ngoc Ha, Trang Yen, Amigo Grup G sau Chiper Quynh Chau.

Împreună cu Aimi, pe scenă au mai fost DJ-ul de origine turcă Emrah, chitaristul Joi Basu, de origine indiană, dar care trăiește în California, cât și doi dansatori. Sute de mii de spectator, în special tineri, au dansat toată noaptea și s-au bucurat alături de Aimi la intrarea în noul an.


Emrah Is ft. Aimi - Deep Inside // HCM City... de EmrahIs

Vietnam este una din țările care se dezvoltă într-un ritm trepidant, aidoma vecinilor din China. Economia vietnamezilor are unul dintre cele mai mari ritmuri de creștere din această regiune a continentului. Țara are o populație de 82 de milioane de locuitori. Capitala este Hanoi, însă cel mai mare oraș din Vietnam este Ho Si Min, cu peste 7 milioane de locuitori.

A cucerit Turcia în 2010

Aimi s-a născut la Deva, dar de ani buni trăiește la Timișoara. A început să cânte la vârsta de 16 ani. După doar doi ani, tânăra a devenit cunsocută în Europa cu piesa “Out of My Way”. Anul 2010 a însemnat pentru ea cucerirea tinerilor din Turcia. Hitul “vinovat” este „I Love Istanbul”, unnde apare alături de DJ Emrah, un cunoscut muzician din țara Bosforului. De altfel, între cei doi s-a legat o coloborare fructuoasă, iar roadele se culeg la concertele din afara României.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite