Timişorean mort şi găsit într-o baltă de sânge cu un cuţit înfipt în piept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean a fost găsit mort de vecini în propriul apartament. Victima găzduia în locuinţă două persoane fără adăpost, iar principala pistă a anchetatorilor este că moartea a fost provocată tocmai de "musafiri". În momentul în care a fost găsită, victima avea înfipt în piept un cuţit.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, au trecut minute bune până când victima a murit după ce a pierdut mai mulţi litri de sânge. Moartea nu a fost una uşoară, iar dacă medicii ar fi fost alertaţi în timp util, ei ar fi reuşit să salveze viaţa bărbatului. Anchetatorii au stabilit că victima găzduia în apartamentul său două persoane fără adăpost. Cel mai probabil, moartea omului a fost provocată tocmai de unul dintre musafiri, însă încă nu a fost stabilit contextul exact.

"Încă de la primele verificări s-a observat prezenţa unor plăgi înjunghiate. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean, unde se va efectua şi necropsia", a spus Marinela Hotico, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite