Timişorean găsit mort după ce a fost dat dispărut printre vecini de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe bărbatul de 62 de ani care a fost găsit mort îl plâng toţi vecinii. În loc de "bună ziua", bărbatul obişnuia să facă urări legate de sănătate, dar tocmai bolile l-au ucis. Bătrânul se temea oricum de moarte, mai ales că avea apa tăiată şi gazul întrerupt de câteva luni. Nu ştia dacă va prinde iarna în viaţă.

Vecinii omului au crezut până în această seară că bătrânul a plecat în vizită la băieţii lui, în judeţul Arad. Cum bătrânul nu rata niciodată să fie acasă atunci când vine pensia, iar postaşul a trecut chiar astăzi cu banii, vecinii au intrat la bănuieli. Toată lumea ştia că bătrânul avea nevoie de infima pensie pentru plata întreţinerii, mai ales că apa şi gazul îi fuseseră întrerupte de câteva luni bune.

"Bătrânul se plângea de bani. A fost un om foarte bun. Nu dorea altceva decât sănătate de la viaţă. Ştiu că se plângea că o să aibă o iarnă foarte grea şi nici el nu ştia dacă o să supravieţuiască. Cât timp a fost tânăr s-a bucurat de viaţă, de femei", îşi aduce aminte Eleonora Dan, una dintre vecine.

Medicii au stabilit că bărbatul a murit în somn. La faţa locului au venit şi criminaliştii, însă aceştia au înlăturat orice dubiu asupra faptului că bărbatul nu ar fi murit în condiţii naturale.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite