Timişoara va avea trei aeroporturi. Vezi unde se construieşte a treia aerogară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Girocul, una dintre cele mai bogate comune din Timiş, va găzduit un aeroport în cel mai scurt timp. Pentru bogaţii din tot judeţul, lângă Timişoara va apărea un aeroport pentru avioanele uşoare şi cele de agrement.

În locul unei păşuni pentru vaci, în scurt timp, judeţul Timiş va avea un nou aeroport. Pe lângă baza utilitară de pe Calea Torontalului şi Aeroportul Internaţional „Traian Vuia", comuna Giroc va întregi peisajul. Iniţiativa vine de la clubul aviatic Asalt, care a depus documentaţia pentru realizarea unei aerogări destinate posesorilor de aparate de zbor uşoare.

„Deocamdată este vorba despre un aeroport pentru aparate de zbor uşoare, de agrement. Urmează să vedem care va fi impactul. Primăria noastră este dispusă să investească în hangare şi alte capacităţi. E pentru binele comunei noastre, mai ales că există un potenţial extraordinar de dezvoltare", spune primarul Iosif Toma.

Dacă toate lucrurile merg bine, lucrările la aeroport vor începe în această toamnă, iar noul aeroport ar putea să fie inaugurat în primăvara anului viitor. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite