Un timişorean a lansat un site inspirat de Pepe. Provocarea: să o „îngroape” pe Oana Zăvoranu la cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean îl provoacă pe Pepe să o „îngroape" pe Oana Zăvoranu, pe un site unic în România. Un tânăr  a lansat primul cimitir virtual din România. Inspirat după un model polonez, site-ul oferă o serie de servicii dedicate exclusiv românilor.

Bogdan Pătruică a lansat primul cimitir al românilor, disponibil online. Pagina de web este o reţea de socializare atipică şi oferă românilor şansa de a „îngropa" sentimentele pentru partener. Astfel, cei care vor să pună capătul unei relaţii au ocazia să o facă prin intermediul celor de la cimitirul virtual.

Mormântul sau papucii

În schimbul a 1,3 euro, persoana părăsită va primi automat un „mormânt" rezervat pe site. Totodată, aceasta va primi şi un mail prin intermediul căruia, va lua la cunoştiinţă faptul că a fost părăsit de partener „Acesta va trece automat la secţia de „îngropăciuni sentimentale", urmând ca persoana părăsită să primească un mail de adio", a explicat Bogdan.

Provocarea către Pepe

Bogdan spune că ideea iniţială a aparţinut unui unchi de al său din străinătate.„Când mi-a spus ideea, am fost inspirat de fostele cupluri Oana-Pepe, Moni-Iri. Încerc să dau de Pepe să îl provoc să o treacă pe Oana la „îngropăciuni", a declarat bărbatul.

Care sunt numele reale ale celebrităţilor, ale vedetelor "de carton" şi ale maneliştilor din România

image

Cimitirul virtual românesc oferă şi o serie de servicii tipice unei reţele de socializare, toate fiind însă personalizate cu cruci, cavouri şi morminte. „Testamentul" oferă ocazia da a lăsa câteva gânduri online celor dragi, pentru a fi citite după moarte. Acesta poate fi scris însă numai în cazul în care utilizatorii site-ului îşi creează un „cavou" - un profil pe site, asemănător reţelelor de socializare online.

Singurul serviciu contra-cost este „îngropăciunea sentimentală" iar primele 100 de SMS-uri sunt gratuite.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite