Studenţii timişoreni de la Medicină Dentară se întrec în ştiinţă cu cei din Europa, timp de trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îşi cunosc colegii din ţară şi de peste hotare. Studenţii de la Medicină Dentară au ocazia să socializeze cu tineri din întreaga ţară sau din străinătate, în cadrul unui congres internaţional de profil. De la workshop-uri, la prezentări sau ultimele noutăţi din domeniul medicinei dentare, studenţii vor putea lega, astfel, colaborări cu cei din Europa.

Aproape 200 de stundenţi participă, începând de mâine şi timp de trei zile, la o manifestare ştiinţifică pe tema medicinei dentare. Congresul Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici, DenTim 2011îşi propune să ofere o şansă de socializare şi colaborare timişorenilor cu cei din ţară şi străinătate.

Experienţa absolvenţilor

Pe lângă conferenţiari universitari şi cadre didactice, la eveniment vor fi prezenţi şi medici, proaspăt absolvenţi, pentru a împărtăţi studenţilor din experienţa lor. Totodată, aceştia au şansa de a afla noutăţi din medicina dentară, prin intermediul lucrărilor prezentate de colegii din celelalte centre universitare - lucrări expuse în cadrul sesiunilor de comunicări ştiinţifice.

"Sindicatele" studenţilor: de la lupta împotriva securiştilor la marşurile şi protestele cu pancarte din stradă

Petreceri cu străinii

În plus, cele mai reuşite lucrări ştiinţifice expuse vor fi premiate, la sfârşitul manifestării. „Evenimentul îşi propune a avea un caracter ştiinţific, dar este şi un bun prilej de sociaizare şi de a lega tot feul de colaborări între studenţii noştri şi cei străini. Tinerii vor avea şansa de a fi la curent cu cele mai noi descoperiri şi activităţi ştiinţifice", a declarat Sorin Mihali, unul dintre organizatori. Şi pentru că este o manifestare studenţească, nu vor lipsi nici petrecerile de încheiere.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite