Universitatea de Vest din Timişoara încearcă să le demonstreze liceenilor că poate concura universităţile europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase facultăţi, zeci de profesori, sute de studenţii şi mii de liceeni. Aceasta este oferta celor de la UVT care îşi deschid porţile, timp de două zile, pentru a-şi prezenta oferta educaţională pentru următorii ani.

Standuri expoziţionale, prezentări video şi activităţi interactive - sunt principalele iniţiative anunţate de către reprezentanţii UVT. Începând de miercuri, timp de două zile, elevii şi studenţii sunt aşteptaţi la „Zilele porţilor deschise". Evenimentul aduce în prim-plan standardele cerute de studentul european şi promite o incursiune în lumea ştiinţei, culturii şi a tehnicii.

Ce trebuie schimbat la Universitatea de Vest

Studentul european, în prim-plan

„Fiecare facultate se va prezenta cu ce are mai bun la dispoziţie. Noi am obişnuit deja liceele cu astfel de prezentări şi suntem siguri că nu va lipsi nimeni. Printre invitaţi, aşteptăm şi studenţii din anii terminali, care sunt interesaţi de cursurile de masterat pe care le oferă facultăţile noastre", a declarat Ioan Talpoş, rector UVT.

Standurile educaţionale vor fi disponibile atât în holul de la intrarea principală a UVT, cât şi la sediul Facultăţii de Muzică, la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor şi la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Companii de top recrutează studenţi timişoreni chiar de pe holurile universităţii

„UVT îşi propune să promoveze valorile învăţământului pentru tinerii care optează pentru un traseu educativ la standarde europene. În plus, cei de la Facultatea de Fizică anunţă prelungirea evenimentului cu un concurs dedicat liceenilor, pasionaţi de ştiinţele reale", a explicat Talpoş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite