Timişul, cea mai atrăgătoare ţintă a investitorilor în construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii români din sectorul construcţiilor spun că Timişul este regiunea cea mai atractivă, în ceea ce priveşte investiţiile pentru numeroase companii din domeniu. Astfel, crema firmelor de amenajări interioare şi exterioare invită timişorenii la o expoziţie adresată tuturor.

Specilişti sau amatori, timşorenii care sunt interesaţi de amenajări interioare şi exterioare sunt invitaţi, mâine, la expoziţia Construct & Instal. Standurile promit să aducă în faţa vizitatorilor ultimele tendinţe şi tehnologii, atât în domeniul amenajărilor interioare şi exterioare, cât şi în domeniul contrucţiilor şi a instalaţiilor electrice.

Secrete şi trenduri

În plus, organizatorii sunt dispuşi să împărtăşească o serie de secrete, din propria lor exerienţă de antreprenor. Ei vor da sfaturi de menţinere a unei afaceri şi vor povesti cum au reuşit să îşi impună firmele pe piaţă, în perioada crizei.

Extravaganţele din perioada de criză care costă mii de euro

Aflată la cea de-a 25-a ediţie, expoziţia promite să vină cu o treime de firme debutante în ceea ce priveşte evenimentul şi reuneşte firme din ţară şi din străinătate.

Deschiderea evenimentului are loc mâine, începând cu ora 11, la Centrul Regional de Afaceri Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite