Timişoara dă trei jucători pentru naţionala României şi câte unul pentru Canada şi Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliştii Costel Pantilimon, Dan Alexa, Ianis Zicu, Tosaint Ricketts şi Stefan Nikolici vor juca în acest week-end pentru reprezentativele ţării lor. Golgeterul timişorenilor ar putea fi titular cu Bosnia.

Antrenorul Duşan Uhrin jr. va avea ocazia să îi vadă la treabă mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest retur de campionat. Pentru amicalul cu Zimbrul Chişinău, Poli nu se va putea baza pe jucătorii care au fost secelţionaţi la diferite loturi naţionale.
Costel Pantilimon, Dan Alexa şi Ianis Zicu au fost chemaţi de Răzvan Lucescu pentru jocurile din preliminariile Campionatului European 2010 cu Bosnia Herzegovina şi Luxemburg. Atacantul Tosaint Rickettes a fost chemat din nou la naţionala Canadei, pentru meciul amical cu Belarus, iar Stefan Nickolici, la reprezentativa de tineret a Muntenegrului, pentru partidele de verificare cu Macedonia şi Malta.

Zicu e cel mai bun marcator din Liga I

Ianis Zicu va fi mai mult ca sigur titular în meciul important contra Bosnei Herzegovina. Golul contra celor de la Victoria Brăneşti l-a adus pe Zicu pe prima poziţie în topul marcatorilor din Liga I, cu 14 goluri marcate. Timişoreanul l-a depăşit pe Stancu, trecut între timp la Galatasaray Istambul.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite