Expoziție foto pentru copiii bolnavi de inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copii operați gratuit - este tema unei expoziții inedite, care este disponibilă în această săptămână timișorenilor. Fotografiile ilustrează micuții în ipostaze care amintesc de o intervenție la inimă, fie printr-o cicatrice, fie printr-un plasture.

„Ce conduce o viață" sau „What drives a life" este întrebarea pe care o lansează două fundații timișorenilor, într-o campanie umanitară, pentru copii cu probleme la inimă. Medical Engineering Association  Romania, în parteneriat cu Fundaţia Save A Child's Heart  din Israel au lansat, astfel, o serie de evenimente tematice. 

Un timișorean în imagini

Expoziția este deschisă publicului la Muzeul de Artă din Timișoara și poate fi vizitată până în 21aprilie. Tema a fost aleasă de o organizație umanitară care a operat a operat mii de copii gratuit. Din cei 2.500 de copii care apar în imagini, 20 sunt din România și unul din Timișoara. Astfel, organizatorii își propun să strângă fonduri umanitare, pentru a sprijini copii care au nevoie de o intervenție chirurgicală pe cord.

Turul lumii

Fotografiile expuse la Timișoara au făcut deja turul lumii, după ce au fost expuse în cele mai importante capitale de pe întregul mapamond. În plus, se anunță și o licitație a lucrărilor de artă, pentru a strânge fonduri, în sprijinul micuților cu probleme cardiace.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite