Timişoara blocată pe marile bulevarde. Poliţia face faţă cu greu traficului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul din Timişoara este blocat pe Take Ionescu
Traficul din Timişoara este blocat pe Take Ionescu

Pe Take Ionescu coloanele de maşini se întind de la Punctele Cardinale până în Modern. Pe Popa Şapcă, Lipovei, Calea Aradului şi Şagului, situaţia este la fel. Poliţiştii de la Rutieră dau vina pe fluenţa mare de trafic.

image

Tot oraşul se înghesuie la mall şi în centrele comerciale. Febra cumpărăturilor i-a cuprins pe timişoreni. Principalele artere ale oraşului sunt practic blocate şi se înaintează cu doar câţiva kilometri pe oră. „Este fulenţă mare de trafic. Agenţii sunt în intersecţie. Avem oameni şi pe Ialomiţa şi la Centrul Bancar şi peste tot. Toată lumea merge la cumpărături”, a spus agentul-şef de la Poliţia Rutieră, Florin Ţăran.

Poliţist de la Rutieră: „E blocat tot oraşul”

Sătui să aştepte minute în şir în trafic pentru a avansa câţiva metri, şoferii şi-au descărcat nervii şi claxoanele pe poliţiştii de la Rutieră. „E blocat tot oraşul domnule”, a spus o poliţistă de la Punctele Cardinale.



Chiar dacă nu mai ninge de ieri de la prânz, Retim dă vina pe „ninsori abundente”

Redacţia „Adevărul” a solicitat un punct de vedere legat de starea drumurilor societăţii Retim, responsabilă de curăţarea de zăpadă a nordului oraşului. „Angajaţii Retim au intervenit permanent în ultimele zile, odată cu începerea ninsorii. Prioritate au avut arterele principale şi traseele mijloacelor de transport în comun”, a spus purtătorul de cuvânt al Retim, Livian Hotico.



În această dimineaţă, la mai bine de 12 ore de la ultimi fulgi de nea, străzile din Timişoara erau sub zăpadă. Chiar dacă ieri puteai să tragi cu puşca pe stradă, Retimul dă vina pe trafic. „Considerăm că nu putem fi acuzaţi de lipsă de operativitate în condiţiile în care ninsoarea abunentă şi temperaturile scăzute, precum şi circulaţia au dus la bătătorirea zăpezii pe unele străzi laterale”, a mai spus Hotico. Acesta a mai spus că în tot acest timp mijloacele de transport în comun nu au fost blocate şi nu s-au înregistrat victime.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite