Liceenii timişoreni au găsit o soluţie pentru a salva România, în caz de cutremur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catastrofa de la Japonia poate fi evitată în România. Cel puţin, aşa susţin elevii Liceului Economic din Timişoara, care au inventat casa ecologică ce protejează împotriva cutremurului. Mai în joacă sau în serios, aceştia şi-au promovat ideile trăsnite din cadrul firmelor de exerciţiu pe care le-au înfiinţat.

Cum să vinzi o maşină de lux? O laşi două săptămâni clientului în probă, spune directorul de marketing al unei firme-exerciţiu  de reprezentanţă auto. „Se va îndrăgosti de ea şi, sunt sigură că nu o va strica, spune Adriana, o tânără studentă de la un liceu timişorean.

Printre firmele de exerciţiu expuse de liceeni s-au mai numărat agenţii de publicitate care puneau cablu de internet sau rochii de mirese de închiriat.

Şi dacă de ceva timp, toată lumea îşi închide firma, elevii au reuşit să înfiinţeze una cu priză la public-protecţie şi pază cu băieţi care îl copiază pe James Bond. Şi  pentru că imginea este chia succesului, tinerii şi-au găsit şi mascotă - o tânără adaptare după catwoman.

image

Click pe poză pentru Galerie Foto

Alina Buga este clasa a XI-a la Colegul Economic din Timişoara şi susţine că are soluţia pentru un eventual cutremur în România - casele Eco, ce protejează de cutremur. „Realizate dintr-o structură rezistentă şi material rezistent la cutremur, casele eco mai au un avantaj: nu poluează. Materialele sunt secrete, este o politică a firmei", a declarat Alina Buga. Firma ei are profil eco şi confecţionează orice comandă primeşte. „Noi facem orice, numai să fie eco, de la haine, accesorii, case sau unghii. Clientul dă comanda şi noi facem produsul eco", spune Alina.

image

Click pe poză pentru Galierie Foto

Printre firmele de exerciţiu expuse de liceeni s-au mai numărat agenţii de publicitate care puneau cablu de internet sau rochii de mirese de închiriat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite