Un inginer timişorean este primul român premiat de Laboratoarele Bell ale Alcatel-Lucent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Chiţu, inginer în cadrul Centrului de Competenţă R&D al Alcatel-Lucent din Timişoara, este primul român care a primit titlul de Membru Distins al Comisiei Tehnice (DMTS). Titlul a fost acordat de către Laboratoarele Bell în cadrul unei ceremonii la Paris.

Contribuţiile în domeniul optic şi al aplicaţiilor video, precum şi soluţiile tehnice ingenioase aplicate în o serie de proiecte i-au adus inginerului timişorean Cătălin Chiţu distincţia DMTS. „DMTS este o titulatură foarte înaltă, se acordă pe viaţă şi au fost necesare eforturi importante pentru a atinge această performanţă. Este o mare onoare să obţin acest titlu. Îţi dă posibilitatea să cunoşti cercetători, top manageri, să te implici în noi produse, direcţii. Îţi deschide noi orizonturi", a declarat Cătălin Chiţu.

Programul „Membru Distins al Comisiei Tehnice" al Alcatel-Lucent recunoaşte excelenţa tehnică şi înalta performanţă în cercetare şi dezvoltare (R&D) şi premiază persoanele merituoase cu un titlu tehnic agreat la nivel mondial - „DMTS". Acest titlu este conferit pe viaţă de către Laboratoarele Bell în urma unei atente analize a profesionalismului manifestat şi a contribuţiilor tehnice de excepţie.

Pentru a fi distinşi cu titlul DMTS, concurenţii trebuie să dovedească contribuţii tehnice continue şi clar identificabile, precum dezvoltare de produs, îmbunătăţire de proces, inovaţii, design de produs sau cercetare, cu impact asupra businessului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite