Un sfârşit de săptămână dedicat amenajărilor interioare, pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisorenii pot primi si consultanta in amenajarile interioare
Timisorenii pot primi si consultanta in amenajarile interioare

În acest sfârşit de săptămână, mallul timişorean găzduieşte cea de-a treia ediţie a târgului "Casă-ambient-birou". Expoziţia va avea loc la demisolul mall-ului şi reuneşte producători şi importatori din ţară şi străinătate.

Publicul amator de decoraţiuni şi nu numai este aşteptat cu cele mai noi tendinţe în materie de construcţii, ambient şi amenajări interioare.În cadrul târgului, vor putea fi achiziţionate piese de mobilier pentru locuinţe, birouri, hoteluri, restaurante, grădini şi zone verzi, corpuri de iluminat interior şi ambiental, decoraţiuni, instalaţii pentru utilităţi, servicii şi produse pentru curăţenie, precum şi materiale şi utilaje specifice domeniului construcţiilor.

EXCLUSIV Povestea românului acuzat că a amânat lansarea Google Nexus Prime. Vezi cum a obținut imaginile în exclusivitate cu smartphone-ul!

De asemenea, cei prezenţi la mall vor primi consultanţă în domeniul proiectării şi execuţiei caselor ecologice şi vor afla mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare imobiliară, de la instituţii bancare sau fonduri de investiţii private.

Cât costă să te muţi într-o gară cu opt camere, dar fără apă, curent uşi sau ferestre. Află povesta incredibilă a unei femei care a închiriat o haltă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite