Situaţie suspectă la Evaluările Naţionale. Află cum se poate compromite viitorul unui tânăr din greşeala unui pix numai dimineaţa, la chioşcurile de ziare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contestaţiile au adus note mai mari
Contestaţiile au adus note mai mari

O serie de părinţi şi elevi sunt revoltaţi în urma rezultatelor afişte în urma contestaţiilor de la Evaluările Naţionale. Aceştia se plâng că viitorul tinerilor poate fi compromis, dintr-o singură greşeală. Vezi ce păţesc profesorii.

Rezultatele finale de la contestaţiile din urma examenelor de Evaluare Naţională scot la iveală o serie de discrepanţe între corectura iniţială şi cea finală. „Copilul meu a depus contestaţie la nota de la Limba şi literatura română. Diferenţa este de aproape un punct şi jumătate. Stau şi mă gândesc ce se întâmpla dacă nu depunea contestaţia. Probabil că nu avea şanse să intre la secţia pe care şi-o doreşte. Mi se pare inadmisibil ca profesorii să greşească în asemenea hal, având în vedere că este vorba despre viitorul unor tineri", a declarat un părinte al unui elev, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite