ŞOCANT: Vezi cum a plecat din spital o bolnavă de Alzheimer din Timişoara! Tomata cu Scufiţă povesteşte cum se spală serviciile de pază de responsabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A plecat din Spitalul Judeţean în cămaşă de noapte, fără să o întrebe nimeni de sănătate. În timp ce fiica ei îşi făcea griji, serviciile de pază din spital explicau cum nu au nicio responsabilitate. Celebra bloggeriţă Tomata Cu Scufiţă povesteşte despre păţania mamei sale.

Tomata cu Scufiţă, recunoscută în comunitatea bloggerilor autohtoni a publicat, recent un articol despre păţania mamei sale, suferindă de Alzheimer. Aceasta mărturiseşte cum, internată în spital, femeia a plecat în cămaşă de noapte, a traversat oraşul în cămaşă de noapte şi nimeni nu a întrebat-o nimic.

GALERIE FOTO: Panică în traficul timișorean, cauzată de un ... stejar

Ba mai mult - tânăra susţine că serviciile care asigură paza Spitalului Judeţean se disculpă în faţa ei, pe motiv că nu au nicio responsabilitate.

Caniculă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Oficial al spitalului: "Unii pacienţi nu suportă aerul condiţionat"

"Maică-mea a plecat după bunul ei plac din Spitalul Județean, fără să o întrebe nimeni nimic și a străbătut tot orașul în cămaşă de noapte și a venit acasă", declară Tomata cu Scufiţă pe blog. Când plecăm, îl întreb pe cel de la „security" ce rol are el în instituția respectivă. Auzi la el: cu ce drept îl întreb eu asta pe el. Deci și el era nevinovat", a conchis aceasta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite