Turneu de tenis, special pentru mămicile în travaliu de la maternitarea “Bega”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişcare, distracţie şi o faptă bună - sunt principalele ingrediente propuse către Clubul Leo din Timişoara, care invită iubitorii de sport la un Turneu de Tenis special. Iniţiativa se desfăşoară pe şapte terenuri de tenis iar fondurile strânse vor fi donate renovării secţiei de travaliu şi consultaţii de la Maternitatea Bega.

Clubul LEO Timişoara invită timişorenii la un Turneu de Tenis deosebit, ce va avea loc la baza sportivă Electrica. Evenimentul se va desfăşura pe durata întregii zile. Participanţii vor juca la dublu, iar grupele se vor stabili prin tragere la sorţi. Înscrierile vor începe la ora 8:30.

Fonduri pentru mămicile în travaliu

Participanţii vor avea la dispoziţie şapte terenuri de tenis, mingi şi băuturi răcoritoare iar ziua se va încheia cu o cină festivă.Costul participării este de 60 de lei iar cu fondurile strânse se va contribui la renovarea secţiei de travaliu şi consultaţii de la Maternitatea Bega.

EXCLUSIV Elevi obligaţi să jure în faţa lui Dumnezeu că nu copiază la teză

Un club cu tradiţie

Clubul Leo TM Timişoara, prezent în viaţa lionistică din 1997,  se mândreşte cu una dintre cele mai bogate activităţi din cadrul leonismului românesc. Leo TM, înfiinţat de clubul parent Lions Timişoara, este al doilea din ţară ca şi vechime, după cel din Craiova. Clubul face parte din Districtul Leo 124 România din anul 2004, district care a luat naştere în cadrul Convenţiei Naţionale de la Timişoara din mai, acelaşi an.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite