VIDEO Timişeanca de la X Factor, unul din cei mai tineri concurenţi. Află totul despre Irina Florea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Florea este unul din cei mai tineri concurenti de la X Factor
Irina Florea este unul din cei mai tineri concurenti de la X Factor

Irina Florea are 16 ani şi o voce foarte puternică. Tânăra din Jimbolia a venit la audiţii în Timişoara şi a convins juriul că merită să meargă mai departe cântând „These boots are made for walking".

Omul de radio şi televiziune, Mihai Morar a numit-o "adolescenta incredibilă". Irina Florea este din Jimbolia, are numia 16 ani şi un viitor strălucit6or care I se arată în faţă. Tânăra născută pe 16 iunie 1995, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică, încă de mică, pe vremea când cânta în corul şcolii. Mai târziu, irina şi-a făcut intrarea în lumea muzicală printr-o serie de concerte susţinute în Timişoara şi Jimbolia.

VIDEO Timișoreanca din finalele X Factor. Diana Hetea este un artist desăvârșit - prezintă lenjerie intimă, este solistă şi cântă la vioară

Ultima experienţă muzicală a plasat-o chiar în văzut întregii ţări, la emisiunea X Factor. La preselecţiile de la Timişoara, tânăra a înregistrat un mare succes, cu trei "da" din partea juriului. Următoarea triere din cadrul emisiunii a lăsat-o9 să treacă mai departe pe timişeancă, care a ajuns în rândul primilor 24 de concurenţi de la X Factor. Irina Florea a ajuns mai depare, numărându-se printre cei 12 concurenţi care vor cânta în Galele Live.

VIDEO: Timişoreanca care l-a lăsat gură-cască pe Mihai Morar. Gianina, vocea care reprezintă Banatul la X-Factor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite